Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Anda Adam Iubit

Cine este bărbatul misterios din viața artistei. Instagram Cei doi s-au și logodit.

Anda adam iubit
Wuugbe8fzrzcmm

Noul iubit are un trecut financiar interesant.

Anda adam iubit

. S-au afișat împreună și nu le pasă de gura lumii. Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce. Anda Adam iubește din nou la doar câteva luni de la despărțirea de soțul Sorin Nicolescu. Anda Adam s-a afișat alături de noul iubit.

Cântăreața are deja un nou iubit deși încă nu a vorbit despre despărțirea de soțul ei. ANDA ADAM Biografie vârstă înălțime iubit poze Instagram. Imediat după ce soțul ei a tranșat divorțul public la un post de televiziune Anda a plonjat direct în brațele noului iubit tatuat într-o piscină din Cluj. După despărțirea de Sorin Niculescu subiect care nu a fost confirmat nici de el dar nici de Anda Adam artista a apărut în.

Anda Adam are un nou iubit. Anda Adam a pus mâna pe cocoșul de aur. Câți ani are ANDA ADAM și care este anul nașterii. Anda Adam a dezvăluit în cadrul concursului de modă de la Kanal D că a făcut și un pas extrem de important în noua ei poveste de iubire.

Află totul despre ea din biografie. După ce Anda Adam și-a asumat noua relație iată că la scurt timp lucrurile au devenit mai serioase decât se aștepta oricine. Anda Adam spune că alături de noul iubit se simte completă și este pregătită de o nouă căsătorie însă mulți cred că este încă măritată cu Sorin în acte. Anda Adam a publicat noi imagini de la mare acolo unde se află împreună cu noul ei iubit și cu fiica sa Eveline.

Anda Adam dă cărțile pe față și le arată tuturor fanilor ei cât de fericită este în compania noului său iubitEste clar pentru toată lumea că relația dintre ea și tatăl copilului ei Sorin Nicolescu s-a terminat pentru totdeaunaAșadar vedeta profită de fiecare moment al vieții sale și face tot ce-i stă în puteri pentru a fi fericită. Anda Adam și iubitul ei sunt mai fericiți ca niciodată ba chiar există zvonuri că ar trece la următorul pas și e posibil să avem parte de o altă nuntă în showbizz. În această vară Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere însă nu cu divorțul. Anda Adam şi noul ei iubit şi-au făcut publică relaţia după ce soţul solistei Sorin Andrei Nicolescu a confirmat separarea dintre ei care s-a produs în urmă cu doi ani.

Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce Sorin Nicolescu a făcut public că el și Anda Adam s-au despărțit deși au o fiică împreună. ANDA ADAM ce transformări de la. Anda Adam noi imagini după ce și-a asumat relația cu noul iubit. Cine este bărbatul ce o face fericită.

Anda Adam trăiește în această perioadă o frumoasă poveste de dragoste. Cântăreața apare într-o fotografie alături de un chipeș bărbat tatuat dar mai mult decât atât un potent om de afaceri din. Anda Adam și-a refăcut rapid viața și se iubește cu un afacerist din Cluj. Wiki cele mai interesante poze cu ANDA ADAM le găsiți pe pagina ei de Instagram andaadam.

Bărbatul și-a tatuat chiar și inițiala numelui ei. Anda Adam și Sorin Niculescu au pus capăt căsniciei de șase ani și au hotărât să meargă pe drumuri separate. Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit. Pentru el însă altcineva este totul.

Mai mult decât atât se pare că povestea de dragoste dintre artistă și Yosif Mohaci înaintează cu pași repezi căci bărbatul a cerut-o deja de soție. Orice om e liber să facă ce vrea cu viaţa lui. Anda Adam 41 de ani este una dintre concurentele noului sezon Bravo ai stil. Vezi care este biografia ANDA ADAM și află care este înălțimea ei reală și data nașterii.

Blondina și Yosif Mohaci s-au logodit de curând semn că bat deja clopotele de nuntă. Anda Adam are un nou iubit. Vezi cele mai. Citește cele mai recente știri despre Anda Adam.

Subscribe to your favourite music. Actualul partener de viață al vedetei Yosif sau Joseph aşa cum îi mai spun prietenii a mai fost însurat și are o fetiță. Ce vârstă și ce înălțime are unde a debutat cu cine s-a iubit de la Cătălin Botezau la Victor Slav cum arată soțul ei Sorin Andrei Nicolescu cu cine seamănă fiica ei Evelin ce poze a mai pus artista pe Instagram și Facebook unde va susține concerte ce melodii a lansat. Anda Adam și noul iubit.

Deși nu i-a arătat chipul artista a arătat lumii. Cei doi și-au oficializat vara aceasta relația și pe Instagram iar vedeta este răsfățată ca o prințesă de noul iubit. Povestea de dragoste dintre Anda Adam şi omul de afaceri arădean Yosif Eudor Mohaci a debutat furtunos şi continuă să evolueze cu paşi repezi. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public nu am făcut-o şi nu am să o fac niciodată.

Anda adam iubit. Cand am terminat de fotografiat si m-am intors la iubitul meu el deja era in costum cu cutia cu inelul pregatite. Anda Adam e cea mai fericită asta deoarece cântăreața a fost cerută de soție de către noul iubit cel cu care se vede până la finalul vieții. Când de-abia începeam să ne obişnuim cu o Anda Adam liberă de contract iată că noul ei iubit vine cu promisiuni pe viaţă.

Artista este acum într-o relație cu un afacerist din Cluj care pare că o răsfață ca pe o. Am ajuns eu ca o floricica la 5 dimineata la sedinta foto. Anda adam iubit. Artista are un nou iubit despre care recent au apărut informații noi.

Cântăreața și-a asumat public relația cu un nou bărbat pe contul de socializare zilele trecute. Cunoscuta cântăreață Anda Adam 41 de ani e pe punctul să înceapă o nouă căsnicie în ciuda faptului că n-a încheiat-o încă în mod oficial pe prima. Anda Adam și noul iubit și-au asumat relația În prezent artista și partenerul său de viață se află pe litoralul românesc împreună cu Eveline fiica pe care o are cu Sorin Andrei Nicolescu. Căsătorită din 2015 cu Sorin Andrei Nicolescu cu care are și o fetiță Anda Adam a rupt legăturile cu soțul său în.

După ce Anda Adam și-a asumat noua relație iată că la scurt timp lucrurile au devenit mai serioase decât se aștepta oricine. Anda Adam nu se mai ascunde. Anda Adam s-a afișat alături de noul iubit. A nda Adam a vorbit despre o eventuală căsătorie cu noul iubit deși nu a specificat până acum dacă a divorțat sau nu de soțul ei în mod oficial.

Anda Adam și noul ei iubit nu se mai ascund deloc. Artista a avut parte de o cerere în căsătorie inedită într-un decor ca-n poveşti. Anda Adam este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă așa că nu mică le-a fost mirarea fanilor în momentul în care artista s-a afișat în brațele unui nou iubit. Vezi galeria 12 poze 6.

El intre timp a pus la cale fara ca eu sa stiu toate detaliile ca sa imi faca surpriza sa pregateasca momentul cererii in casatorie. Când dragostea e mare detaliile nu mai contrează. Anda Adam o dă pe franceză de dragul noului iubit. Cei doi au fost surprinși în ipostaze de cuplu și păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt.

Așa au trecut primele luni ale relației lor care acum se pare că a ajuns într-un punct foarte serios. Anda Adam s-a afișat alături de noul ei partener. Anda Adam nu se mai ascunde.

Anda adam iubit
Cine E și Cu Ce Se Ocupă Iubitul Andei Adam Cantăreața și Soțul S Au Despărțit După șase Ani De Mariaj Vedete Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Anda adam iubit
Ce Spune Anda Adam Despre Căsătoria Cu Noul Iubit Acum Chiar Mă Simt Completă Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro

Anda adam iubit
Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Căsătorit și Are Un Copil Cine A Fost Prima Lui Soție Libertatea

Anda adam iubit
Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro

Anda adam iubit
Ce Spune Anda Adam Despre Căsătoria Cu Noul Iubit Acum Chiar Mă Simt Completă Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro

Anda adam iubit
Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Căsătorit și Are Un Copil Cine A Fost Prima Lui Soție Libertatea

Anda adam iubit
Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro

Anda adam iubit
Detalii Neasteptate Despre Iubitul Andei Adam Ce A ţinut Ascuns Musculosul Artistei

Posting Komentar untuk "Anda Adam Iubit"